ZZPer: Wolves fotografie

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Wolves fotografie
Adresgegevens: Grashof 38
2403VH
Alphen aan den Rijn
Website: http://www.wolves-fotografie.nl
Telefoonnummer: 0172-412330
Categorie: Fotografen
Omschrijving diensten: U kunt bij Wolves fotografie terecht voor al uw foto-opdrachten zowel op locatie als in de studio. Te denken valt aan portretfoto's, productfoto's en bedrijfsfotografie. Tevens is Wolves fotografie gespecialiseerd in dierfotografie en het geven van diverse workshops fotografie. Deze workshops zijn ook geschikt om bij u op het bedrijf te geven bijvoorbeeld als onderdeel van een personeelsfeest.
Specialismen: Wolves fotografie is gespecialiseerd in dierfotografie en het geven van diverse workshops fotografie. Deze workshops zijn ook geschikt om bij u op het bedrijf te geven bijvoorbeeld als onderdeel van een personeelsfeest.

Wie is E.F. Reus

Geslacht: vrouw
Over mij: Mijn naam is Ellen Reus en ik ben allround fotograaf. Fotograferen is altijd al een grote passie van mij geweest en wat is mooier dan van je passie ook je beroep te kunnen maken? Behalve dat ikzelf met veel plezier fotografeer, vind ik het ook leuk om mijn kennis met anderen te delen. Dit doe ik in de vorm van diverse workshops fotografie, maar ook op basis van privé-lessen fotografie en/of fotobewerking.
Referenties: U kunt op mijn website (http://www.wolves-fotografie.nl/ervaringen_cursisten.htm) vele tevreden reacties lezen, maar ook op bijvoorbeeld de site Alle Bedrijven in Alphen aan den Rijn (http://www.allebedrijveninalphenaandenrijn.nl/bedrijven/fotograaf/alphen-aan-den-rijn/wolves-fotografie/reviews) kunt u diverse reacties lezen.
VAR verklaring: Nee

Contact

Linkedin accountEmail