ZZPer: Vi la Vida

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Vi la Vida
Adresgegevens:

Meppel
Website: http://www.vilavida.nl
Telefoonnummer: 0623355561
Categorie: Alternatieve- en Natuurgeneeskunde
Omschrijving diensten: Emotioneel Lichaamswerk is een doeltreffende,ervaringsgerichte methode voor persoonlijke
ontwikkeling d.m.v. training en coaching.Als je optimaal wilt functioneren en je vitaal wilt voelen, zijn ook de meer sub-tiele signalen van je lichaam van het grootste belang. Ontspannen is hierbij belang-rijk.
Als je spieren aanspant, loop je als het ware in een harnas rond, en ga je steeds minder voelen. Als voelen en denken samen gaan dan komt de ontspanning vanzelf.
Maar het omgekeerde gebeurt ook, als je meer ontspant gaan het denken en voelen meer en beter samenwerken.
Het doel is om de balans te vinden tussen lichaam en geest. Vaak zijn we meer met de ander
bezig dan met onszelf. Ook worden we in onze maatschappij vooral aangesproken op onze rationaliteit en ?hoe het hoortö. Door veel ?in ons hoofdö te zitten dreigt ons gevoel in de
verdrukking te komen en de balans tussen verstand en gevoel raakt verstoord.
Door lichaamsgerichte oefeningen, met de aandacht naar jezelf en je gevoel, onderzoek je hoe je fysiek en emotioneel in je leven staat.

Hoe is het bij jou gesteld met:
* spanningen in je lichaam
* zelfvertrouwen
* het stellen van grenzen
* het uiten van je emoties
* zelfinzicht, wie ben je, wat
voel je
* hoeveel maskers heb jij?
* durf jij te zijn wie je bent?
* hoeveel rollen speel je?

In de oefeningen leer je te luisteren naar je lichaam en wat je voelt. Je raakt steeds meer vertrouwd met je eigen gevoel en emoties en wat voor spanningen en klachten het veroorzaakt in je lichaam wanneer je je gevoe-lens onderdrukt. Door je gevoelens te herkennen, erkennen en accepteren en niet te veroordelen maar ruimte te geven, ontdek je wat werkelijk voor jou van belang is en wie jij in wezen bent.
Door dit te oefenen en je eigen te maken kun je je ervaringen en ontdekkingen toepassen in je dagelijkse leven.

Specialismen: emotioneel lichaamswerk, ademtherapie/verbonden ademen, ontspanningsmassages.
Gemiddeld uurtarief: €   60,00

Wie is T.A. Huls

Geslacht: vrouw
Over mij: Trijnie Huls, trainer Emotioneel LichaamsWerk(ELW)®.
Zelf leerde ik Emotioneel Lichaamswerk kennen toen ik een burn-out had. Ik heb in die periode verschillende trainingen in lichaamswerk gevolgd. Het is voor mij een grote waarheid dat alles bij je basis, je gevoel begint.
Mijn leven vorm te geven met gevoel, vanuit mijn hart, openheid.
Het heeft me veel inzichten gegeven en ik leer nog elke dag. Ik werd er zo enthousiast door dat ik zelf de 4-jarige H.B.O.-opleiding tot trainer E.L.W. ben gaan volgen om deze kracht door te kunnen geven.
Tevens heb ik een specialisatie in ademwerk behaald.
Wat voor mij waardevol is in het leven is respect, vertrouwen en authenticiteit, te leven met passie vanuit wie je bent. Vanuit die overtuiging, en met humor en speelsheid, geef ik mijn trainingen, t.w.:
Avond- en ochtendcursussen (training en coaching) emotioneel lichaamswerk (bio- energetica) in groepsverband en individueel. Tevens weekenden en workshops elw met thema, individuele sessies. 0ntspanningsmassages,pulsen, bodytalk. Specialisatie in ademwerk/verbonden/reichiaans ademen (individueel en workshops).
Referenties: "Een zeer zorgvuldige, professionele therapeute"

Frans Boonstra

"Ik heb nu meerdere trainingen Emotioneel Lichaamswerk (ELW) bij Trijnie gevolgd. De eerste keer was ELW voor voor mij nieuw en ik moest daarom best een drempel over. De zorgvuldigheid waarmee wordt gewerkt en de perfecte begeleiding van Trijnie en haar assistente haalden snel elke drempel weg. Bovendien was en ben ik zeer onder de indruk van het effect dat ELW op de deelnemers heeft. Dus ook voor diegenen die er nog tegenop zien, kan ik deze training door Trijnie zeer aanbevelen. "

"Trijnie is enthousiast, zorgvuldig, ziet veel , weet wat ze doet en waarom ze het doet!"

Henriëtte Brinkman

"Ik heb zowel de basiscursus als de vervolgcursus bij haar gedaan en heb haar zien groeien in het begeleiden van groepen. Daarnaast heb ik enkele individuele sessies bij haar gedaan en ook dat doet ze veel toewijding en kunde. Daarbij heeft ze nog een goed gevoel voor humor ook. Ik heb veel aan haar gehad en hoop dat in de toekomst ook nog vaak te hebben."
VAR verklaring: Nee

Contact

Email