ZZPer: Uitvaartverzorging Dick Koster

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Uitvaartverzorging Dick Koster
Adresgegevens: Vosbergerlaan 26
9761AL
Eelde
Website: http://www.begrafenis-crematieverzorging.nl
Telefoonnummer: 050-3095674
Categorie: Overige diensten
Omschrijving diensten: Uitvaartverzorging / begeleiding
Uitvaartverzekering

Wij zijn flexibel, hebben een ruime keus als het gaat om uitvaartcentra, rouwauto's, kisten e.d. en wij kunnen werken met een heel scherpe prijsstelling.

Dat komt mede doordat wij geen personeel in loondienst hebben geen wagenpark hebben, geen eigen gebouwen en kistopslagruimte gebruiken.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact krijgen met ons bedrijf.
Wij huren alles in wat voor een goed verloop van van een stijlvolle en persoonlijke uitvaart nodig is. Wij werken niet met een uurloon of avond / nacht en weekendtoeslag.

Mede kenmerkt ons bedrijf zich dan ook door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau.

Specialismen: Als eerste uitvaartonderneming in Noord Nederland introduceerden wij in 2005 al het fenomeen Budget uitvaart: bestemd voor minima en niet- of laagverzekerden.
Een fikse korting op de uitvaartnota.

Wij hebben vanaf 2013 de naam veranderd in Eenvoudige Uitvaart.

Verder zijn wij een onafhankelijk en kleinschalig bedrijf dat inspeelt op de wensen van de multiculturele samenleving. Zoekt tevens bewust zo veel mogelijk samenwerking met andere kleinschalig werkende bedrijven omdat betrokkenheid en overzicht houden op het werk als prettig en belangrijk ervaren wordt.

Sinds april 1994 verzorgen en begeleiden wij begrafenis- en crematieplechtigheden in de drie noordelijke provincies. Met name in de regio Noord-Drenthe, Haren, Hoogezand, de stad Groningen en het Westerkwartier.

Onze doelstelling is een persoonlijke uitvaart te realiseren met veel aandacht voor de nabestaanden. Persoonlijke zorg, betrokkenheid, rust, stijl en kwaliteit mag u zonder meer van ons verwachten, en persoonlijk contact vinden wij vanzelfsprekend. Wij zijn dan ook 24 uur per dag en iedere dag van het jaar voor u bereikbaar. Vanaf het eerste telefoontje tot en met weken of soms zelfs maanden na de uitvaart kunt u een beroep op ons doen.

Wie is D.J. koster

Geslacht: man
Over mij: 20 jaar uitvaartondernemer.
1994 - 2014
Referenties: Yarden. Algemeen Belang
VAR verklaring: Ja

Contact

Linkedin accountEmail