ZZPer: Spoor Communicatie

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Spoor Communicatie
Adresgegevens: Heistraat 5
5614GJ
Eindhoven
Website: http://www.spoorcommunicatie.nl
Telefoonnummer: 0634491609
Categorie: Promotie, reclame en communicatie
Omschrijving diensten: Als social media adviseur geef ik workshops over social media. Wat zijn de kansen en bedreigingen van Twitter? Wat is de etiquette op LinkedIn? Wat zijn de voordelen van Facebook? SPOOR communicatie heeft het antwoord!

"Wij moeten iets met social media!" is een vaak gehoorde kreet. Maar is dat wel zo? En zo ja, hoe kunt u dit het beste doen? Voor een op maat gemaakt social media advies bent u bij SPOOR Communicatie aan het juiste adres!

Weet u wat uw gasten zeggen over uw evenement? Social media is razendsnel en dat verwachten gasten van uw evenement ook van u! SPOOR Communicatie heeft het juiste vertrekspoor als het gaat om community managing voor evenementen.


Specialismen: Social Fundraising
Social media
Twitter
LinkedIn
Facebook
Foursquare
Advies aan bedrijven over social media inzet
Workshops over social media
Community managing voor evenementen
Webcare
Gemiddeld uurtarief: €   52,00

Wie is F. van den Broek

Geslacht: man
Over mij: Opgegroeid in een tijd waarin ik social media adem. Waarin ik er van overtuigd ben dat social media een fundamentele verandering is van hoe wij met elkaar communiceren. En waar ik van overtuigd ben dat business to business niet bestaat.

In 2010 heb ik een actie gehad genaamd Serious Retweets. Dit was de eerste gecombineerde social media inzamelingsactie van Nederland. Met deze actie is uiteindelijk 13.000,- euro opgehaald voor 3FM's Serious Request.

Deze actie heb ik bedacht en uitgevoerd tijdens mijn 2e jaar studie communicatie. Deze actie is de aanleiding geweest om SPOOR Communicatie op te richten.

Waarom SPOOR?
Een spoor is een middel om van A naar B te komen. SPOOR Communicatie helpt bedrijven om van A, waarin men niet veel weet van social media, naar B te brengen, waarin men meer weet van social media.
Referenties: Op mijn LinkedIn profiel zijn meerdere referenties geplaatst. Neem gerust een kijkje.
VAR verklaring: Nee

Contact

Linkedin accountEmail