ZZPer: Social Media 360graden om

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Social Media 360graden om
Adresgegevens: Rivium Westlaan 4
2909LD
Capelle aan den IJssel
Website: http://www.socialmedia360gradenom.com
Telefoonnummer: +31 6 50 96 99 29
Categorie: Overige diensten
Omschrijving diensten: Mijn specialiteit is, marketing, communicatie en commercie. Nu ben ik vooral bezig met Social Media, als Social Media regisseur. Alle mogelijke elementen van mijn expertise komen hierbij volledig tot uiting en tot zijn recht. Acquisitie plegen is veranderd naar Personal Branding en Company Branding. “Verkoop” is geven geworden. Kennis delen, vergaren, maar vooral expertise gebruiken om te geven, is het nieuwe acquireren.

Door een goede en juiste strategische opzet, is het eenvoudig jouw relaties en mogelijke klanten, naar je toe te halen en zo je omzet en rendement te verhogen.

Omdat het Social Media landschap er groot en breed is, is het zeer belangrijk hier bewust en wijs mee om te gaan. Elke doelgroep of branche heeft een bepaald platform waar men veelvuldig gebruikt van maakt.
Marktonderzoek, goede strategische doelstellingen bepalen, is de sleutel tot succes met Social Media.

Zelf ben ik naast management ook bezig met het geven van workshops en trainingen. Zowel in-company (opmaat) en met externe groepen op de diverse locaties. Als centraal “training centrum” maak ik gebruik van onze ruimte in Capelle a/d IJssel bij H&P Management.
Begin maart heb ik een evenement georganiseerd “Social Media 360graden om” om te inspireren, te innoveren maar vooral om mensen wakker te schudden.
Specialismen: Commercie, marketing en communicatie!

Organisatieadviseur, Loopbaanadviseur, Ondernemers-Coach, Trainer, Entrepreneur, Business Developer, Anayst/Strateeg, Inspirator/Motivator, Spreker
Gemiddeld uurtarief: € 175,00

Wie is M. van Bokhoven

Geslacht: man
Over mij: Mijn leeftijd is 41 jaar, getrouwd, 3 geweldige kinderen (een tweeling van bijna 11 en een grote zoon van bijna 14) en we hebben een hond met de naam Scraffy. Ik woon in Hoorn. Mijn hobby's, het verzamelen van moderne en oude kunst, Social Media, en gewoon genieten van alles om je heen.
Referenties: Bij H&P Management ben ik werkzaam als commercieel directeur. De vele projecten die wij uitvoeren en de vele opdrachten zij zeer breed van begrip. Zowel op het vlak van consulting, advies, begeleiding en het maken van software op maat, zorgen ervoor dat er een zeer breed spectrum van referentiekaders aanwezig zijn.
www.hpmanagement.nl
VAR verklaring: Nee

Contact

Bel mijLinkedin accountEmail