ZZPer: Sil-Ki Touch

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Sil-Ki Touch
Adresgegevens: Herfststraat 3
1335GE
Almere
Website: http://www.sil-kitouch.nl
Telefoonnummer: 06-17502913
Categorie: Alternatieve- en Natuurgeneeskunde
Omschrijving diensten: Heeft u last van een van de volgende klachten,

Vermoeidheid
Burnout
Stress
Faalangst
(Chronische) pijnklachten
Angsten
Examenvrees
Dyslextie

Of zit u gewoon niet lekker in uw vel en kunt u zelf niet de vinger erop leggen wat de oorzaak zou kunnen zijn.


Dan kan Sil Ki Touch misschien iets voor U betekenen

Binnen de praktijk wordt met verschillende technieken gewerkt die allen gebasseerd of afkomstig zijn uit de Kinesiologie, letterlijk 'De leer van de beweging'. Kinesiologie is een therapeutische manier van werken waarbij gebruik wordt gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans kan worden hersteld.

Kinesiologie werd in de jaren '60 in Amerika ontwikkeld door een arts en chiropractor . Hij bundelde daarin onderzoek, kennis en ervaring uit fysiotherapie, geneeskunde, chiropractie, acupunctuur, voedingsleer en psychologie. Het werken met spiertesten vormt de basis, voor alle behandelingen binnen Sil Ki Touch.
Specialismen: Touch for Health,
Reiki,
Quantum Touch,
Bloesemremedie,s
Gemiddeld uurtarief: €   55,00

Wie is S.I.L.V.I.A.C.M. de Vries Berendsen

Geslacht: vrouw
Over mij: Mijn naam is Silvia de Vries-Berendsen,

De alternatieve- natuurgeneeskunde heeft altijd wel mijn interesse gehad maar werd meer versterkt toen mijn oudste zoon naar de basisschool ging en hij daar niet “geheel volgens het boekje meekwam”. Na lang van het kastje naar muur en weer terug te zijn gestuurd kwam, voor ons eindelijk in groep 6 het “verlossende” woord.

Uw zoon heeft ADHD en daarbij dyslexie. Na net als de meeste ouders door het traject van Ritalin of Conserta te zijn gegaan, had dit bij ons niet het gewenste resultaat. Dan is er volgens de reguliere geneeswijze niet veel meer mogelijk. Omdat je als ouder toch het beste voor je kind wil ben ik gaan zoeken in het Alternatieve circuit en kwam al gauw verschillende mogelijkheden tegen. Al deze mogelijkheden genezen natuurlijk de stoornis niet, maar maakten het wel een stuk aangenamer en makkelijker voor mijn zoon om zich op school en ook thuis te kunnen handhaven en concentreren.

Door al deze ontwikkelingen werd ik steeds meer gegrepen door de mogelijkheden die er eigenlijk zijn naast het reguliere circuit. In 2001 ben ik begonnen met de eerste cursus en daarna volgden er nog veel meer. Door deze cursussen ben ik zelf ook veel beter in mijn vel gaan zitten en heb inzicht gekregen in de oorzaak van bepaalde klachten., en dit wil ik andere mensen nu graag ook bieden.

Ik er voor gekozen om een beroepsopleiding te volgen. Dit geeft u als cliënt de zekerheid dat ik me te aller tijden aan de door deze beroepsopleiding opgestelde regels, vastgelegd in de algemene voorwaarden te houden heb, verplicht ben nascholing dagen te volgen om mijn kennis op niveau te houden, en dat de kosten voor de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars vergoed worden.(afhankelijk van uw polis)
Referenties:
VAR verklaring: Nee

Contact

Email