ZZPer: Relief Counselling

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Relief Counselling
Adresgegevens: Poelgeeststraat 20
2316XL
Leiden
Website: http://www.relief-counselling.nl
Telefoonnummer: 071 5282548
Categorie: Coaching en persoonlijke effectiviteit
Omschrijving diensten: Relief Counselling. Er staan eigenlijk twee dingen: Reliëf èn Relief. Reliëf is wat het leven ons brengt, ups en downs, en Relief, opluchting, gesymboliseerd door de vlinders en de zon, is wat u voelt na een goed gesprek. Dat is wat Relief Counselling voor u wil betekenen.
Stresscounselling, onder meer bij burn-out en rouw. Persoonlijk, in het Nederlands, yn it Frysk, in English, auf Deutsch, en français en telefonisch en per e-mail in het Nederlands. Voor kinderen en volwassenen.
Specialismen: Counselling, voor 'gewone' en 'bijzondere' mensen: ADD, ADHD, autisme, hooggevoeligheid (HSP), hoogbegaafdheid.
Gemiddeld uurtarief: €   50,00

Wie is J. Spannenburg

Geslacht: vrouw
Over mij: Na mijn middelbare schooltijd in Friesland heb ik in Leiden rechten gestudeerd. In het verlengde van die brede opleiding heb ik 10 jaar lang voornamelijk voor kleinere gemeentes gewerkt.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met vrijwilligerswerk, waarbij een betere wereld voor kinderen voorop staat. Zo speel ik een actieve rol bij Speeltuinvereniging Rondom de Maredijk, ben ik bestuurslid en medeoprichter van Kinderopvang 't Kasteel, en werk ik mee aan de verbetering van het schoolplein van Vrije School Mareland. Daarnaast help ik als ‘leesmoeder’ kinderen de wereld van het boek verkennen.

Zo lang ik mij kan herinneren heb ik voor vrienden en vreemden iets kunnen betekenen door attent naar hen te luisteren.

Na een burn-out ben ik tot de conclusie gekomen dat ik méér voor anderen wil betekenen en counseller geworden.
Referenties: zie LinkedIn en www.AllebedrijveninLeiden.nl
VAR verklaring: Ja

Contact

Linkedin accountEmail