ZZPer: Peppix

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Peppix
Adresgegevens: De Kempenaerware 3
8014RD
Zwolle
Website: http://www.peppix.nl
Telefoonnummer: 0388537106
Categorie: Promotie, reclame en communicatie
Omschrijving diensten: Peppix is holding company van o.a. Peppix International, Lupax en Ondernemers Succes. Peppix is gespecialiseerd in marketing en richt zich op de zakelijke markt. Kwaliteit boven kwantiteit, bijna alle producten bestaan uit maatwerk.

Ook het ecologisch belang staat bij Peppix voorop. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt sinds 2015 een grote rol binnen het bedrijf.

Meer informatie treft u via de website, www.peppix.nl.
Specialismen: Marketing, grafische vormgeving, webdesign, webhosting, ICT infrastructuur.
Gemiddeld uurtarief: €   41,99

Wie is N. Taravati

Geslacht: man
Over mij: Jarenlange, professionele ervaring op het gebied van marketing, web development, webhosting en grafische vormgeving.

Noëll Taravati is eigenaar van Peppix, holding van o.a. Peppix International, Lupax, BVHost en het inmiddels zeer populaire weblog Ondernemers Succes, met ruim 15.000 unieke bezoekers per maand. Peppix, het moederbedrijf, is in minder dan een jaar tijd uitgegroeid tot een waar succes. Met wereldwijd meer dan 200+ klanten, een zeer geavanceerde infrastructuur, veelzijdige hulpverlening en de juiste expertise op het gebied van marketing levert N. Taravati een alles-in-één ervaring aan zijn klanten.

In combinatie met een breed netwerk aan freelancers, zzp'ers en personen uit het mkb, zoekt N. Taravati de grens op en probeert hij met Peppix een nieuw, uniek en bovenal succesvol concept op te bouwen.

N. Taravati heeft tal aan bedrijfsplannen liggen waarmee hij de komende jaren nog aan de slag wil. Ondertussen studeert N. Taravati voor een bachelor diploma.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ntaravati@peppix.nl.
Referenties:
VAR verklaring: Ja

Contact

Email