ZZPer: Pars Techniek

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Pars Techniek
Adresgegevens: Boeg 82
3961TE
Wijk Bij Duurstede
Website: http://www.parstechniek.nl
Telefoonnummer: 06-13325107
Categorie: Bouw, klussen en techniek
Omschrijving diensten: Als ZZP`er / Freelancer ben ik Per direct beschikbaar en inzetbaar als Adviseur, Werkvoorbereider, Projectvoorbereider, Calculator, Tekenaar, Elektromonteur, Services Technicus, Engineer, ( junior projectleider ). 06-13325107
Specialismen: Adviseur, Werkvoorbereider, Projectvoorbereider, Calculator, Tekenaar, Elektromonteur, Services Technicus, Engineer, ( junior projectleider ).
Gemiddeld uurtarief: €   35,00

Wie is H.R.N. Noghrehchi

Geslacht: man
Over mij: Mijn naam is Hamid Noghrehchi, ben een vriendelijke, intelligente, zeer goed Nederlands sprekende, rustige man van 29 jaar. Als ZZP`er / Freelancer actief in de markt van Gebouwgeboden installatie tot en met Energie en Infrastructuur.
Als ZZP`er / Freelancer ben ik Per direct beschikbaar en inzetbaar als Adviseur, Werkvoorbereider, Projectvoorbereider, Calculator, Tekenaar, Elektromonteur, Services Technicus, Engineer, ( Junior ) Projectleider.
De wereld verandert, vooral die van de technologie. De ontwikkelingen in de energietechniek , installatie- en communicatietechniek gaan snel. Innovaties zijn aan de orde van de dag, waarbij de druk op de efficiency groeit.
Als ZZP`er / Freelancer ben ik deskundige in Gebouwgeboden installatie tot en met Energie en Infrastructuur en mee en vooruit denkt in elk financieel situatie.
U wilt geen systeem, u wilt een oplossing voor een probleem. Als ZZP`er / Freelancers sta ik klaar om de vraag van de opdrachtgever los te zien van de techniek. Zo kan ik direct de achtergrond van de vraag analyseren en hier de juiste oplossingen aan koppelen.
Hoge kwaliteit te produceren voor een aantrekkelijke prijs. Ben zeer ambitieus: ooit begonnen aan de Mavo (diploma), vervolgens MSI, EMSI en TSI behaald (dus met diploma's). Nu ben ik halverwege met mijn deeltijd HTS Technische Bedrijfskunde bezig.
In mijn werkervaring zie je dezelfde groei: ooit begonnen als leerling- / hulpmonteur en vervolgens doorgegroeid naar hoofdmonteur. Naast hoofdmonteur heb ik ook nog bij enkele werken de functie van uitvoerder opgepakt. Dit smaakt nog altijd naar meer.
Deze uitvoerende, operationeel technische functies heb ik ca. 6 jaar uitgevoerd. Destijds, toen ik hoofdmonteur was, wild ik ook proeven aan de functie van werkvoorbereider of projectvoorbereider.
Dit beviel goed en deze functies o.a. uitgevoerd bij Croon, SDR en Joulz. Totaal heb ik in deze functies 4 jaar ervaring. Het meer bedrijfskundige in de functie van projectvoorbereider / werkvoorbereider / Engineering interesseert mij veel, daarom heb ik juist voor die (avond-) HTS- richting koos. Landelijk werken ziet ik totaal geen enkel probleem!
Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. 06-13325107.
Referenties:
VAR verklaring: Ja

Contact

Bel mijEmail