ZZPer: Oosterveld Design

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Oosterveld Design
Adresgegevens: Colmanstraat 9
2671SR
Naaldwijk
Website: http://www.oostervelddesign.nl
Telefoonnummer: 0619831629
Categorie: Grafische vormgeving en ontwerp
Omschrijving diensten: Oosterveld Design adviseert, ontwerpt en geeft vorm aan al uw wensen op het gebied van video en fotografie, drukwerk en webdesign
Specialismen: Oosterveld Design is graag uw one-stop-shop waar Fotografie, Webdesign, grafische vormgeving, Tekstschrijven etc.. samenkomen.
Gemiddeld uurtarief: €   45,00

Wie is D. Oosterveld

Geslacht: man
Over mij: Oosterveld Design is een activiteit van Dennis Oosterveld, 32 jaar, getrouwd, en woonachtig in het Westlandse Naaldwijk.

Het grafische vak is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader was namelijk eigenaar van een reclame- en adviesbureau aan huis.

Na de middelbare school was het grafisch lyceum in Zwolle een logische vervolgopleiding. Daar was ik op mijn plaats en heb ik veel mogen leren. Toen al ontstond de droom om ooit een eigen bedrijf te starten. En voorjaar 2011 zag Oosterveld Design het licht.

De technische mogelijkheden vandaag de dag zijn vrijwel onbeperkt. Software kan alles, elke dag verschijnen nieuwe online applicaties. Maar dat wil nog niet zeggen dat iedereen dan ook grafisch vormgever of fotograaf is. Dat blijft een vak, waarmee de professional zich onderscheidt van de goedwillende amateur. Het verschil zie je.

Mensen helpen is bovendien mijn passie. Naast Oosterveld Design werk ik bij NSGK, voor het Gehandicapte Kind. Die combinatie van ‘echt iets voor mensen doen’ bij NSGK en de creativiteit van Oosterveld Design geven mij energie.

Mijn uitgebreide CV vindt u op Linkedin.
Referenties: Zie website voor quotes van klanten.
of bekijk recent werk via het portfolio op oostervelddesign.nl
VAR verklaring: Nee

Contact

Bel mijLinkedin accountEmail