ZZPer: Next Arrow

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Next Arrow
Adresgegevens: Aburahout 29
2719MX
Zoetermeer
Website: http://www.nextarrow.nl
Telefoonnummer: +316 31 194194
Categorie: Coaching en persoonlijke effectiviteit
Omschrijving diensten: Organisatiecoaching, Organisatieadvies, interimmanagement,
Consultancy, teamcoach, personal coach voor professionals en ZZP. Ik wordt gevraagd om mijn positieve betrokken en bevlogen instelling en acteren waarbij processen snel en blijvend op gang komen. Indien gewenst zoek ik de provocatie. Doorgaans wordt er veel tevreden gelachen om de scherpte die ik breng en eenvoudige inzichten die ik geef.
Specialismen: Coaching, Management en andere organisatie/persoonlijke vraagstukken waarbij mijn mensgerichte en analytische drijfveren leiden tot resultaat in de breedste zin van het woord.
Gemiddeld uurtarief: € 130,00

Wie is P.H.L. de Moed

Geslacht: man
Over mij: Ik heb er veel plezier in mensen individueel, in teamverband of organisaties verder te helpen met lastige vraagstukken en op een positieve wijze het proces te begeleiden dat nodig is om een gewenst resultaat te bereiken. Het opgegeven tarief is een indicatie. Uiteraard wil ik eerst persoonlijk kennismaken. Als wij het er beiden over eens zijn, als er vertrouwen is, dat wij samen verder gaan dan spreken we pas een definitief tarief af. Dit is voor mij afhankelijk van de opdracht/uitdaging en wat het je waard is. Ik streef naar een tiegevoegde waarde voor ons beiden. Integriteit is voor mij een groot goed. Veel ervaring heb ik opgedaan als bankier.
Referenties: Zie mijn linkedinprofiel en website
VAR verklaring: Ja

Contact

Linkedin accountEmail