ZZPer: myCOACH

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: myCOACH
Adresgegevens: Tinnegieter 24
5091GN
Middelbeers
Website: http://www.mycoachonline.nl
Telefoonnummer: 06-21596436
Categorie: Coaching en persoonlijke effectiviteit
Omschrijving diensten: Coaching, supervisie, intervisie en consultancy
Specialismen: ZZP-er, begeleidingskundige en bankier.
Gemiddeld uurtarief: € 140,00

Wie is R.T.H. van Helmond

Geslacht: man
Over mij: "Naast mijn fantastische job als manager bij Rabobank Bommelerwaard, heb ik een eigen bedrijf: myCOACH, Robert van Helmond:
Visie: Mijn visie is dat mensen met hun persoonlijke kwaliteiten, in juiste verbinding met elkaar synergie bereiken en daarmee het onderscheidend vermogen vormen van een organisatie.
Passie: Mijn passie is om mensen werkelijk te laten groeien in hun professioneel handelen en daardoor doelstellingen effectiever te realiseren."

De man achter myCOACH is Robert van Helmond MBA (1964) en gehuwd met Fernanda. Samen hebben zij 4 dochters en zijn woonachtig in Middelbeers, gemeente Oirschot.

Robert heeft zijn ervaring op het gebied van begeleiding opgedaan in het bankwezen alwaar hij ruim 24 jaar werkt in verscheidene managementfuncties en waarbij coaching altijd essentieel is geweest. Hij heeft in die jaren vele verandertrajecten geleid.
Van Helmond heeft een bedrijfskundige achtergrond (Nyenrode MBA) en heeft verschillende coachopleidingen en trainingen doorlopen. De verbinding van businessconsultancy met aandacht voor en presentie aan de mens maakt zijn werkwijze uniek!

myCOACH, Robert van Helmond is Erkend Coach! en aangesloten bij de Beroepsvereniging LVSC
Specialties

Begeleidingsopdrachten in een commerciële en/of klantgerichte omgeving waar, van en met elkaar leren een voorwaarde is om betere resultaten te behalen. Reflectie op het functioneren en het lerend vermogen is hierin essentieel, met als doel dat de effectiviteit en efficiëntie van het handelen van de mensen in het team toeneemt en doelen daadwerkelijk bereikt worden.
Referenties: Rabobank
Nyenrode
Stg. Elckerlyc
VAR verklaring: Ja

Contact

Bel mijLinkedin accountEmail