ZZPer: La Coquille

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: La Coquille
Adresgegevens: Hooisteeg 2
5141KH
Waalwijk
Website: http://www.la-coquille.org
Telefoonnummer: 06-24700231
Categorie: Therapeuten
Omschrijving diensten: Herkent u dit? Zomaar kan het wat minder goed gaan. Privé of op het werk of met uw kind(eren). U bent misschien depressief, 'burned out' of hebt behoefte aan meer inzicht in uw levensloop. Het kan ook zijn dat uw kind last heeft van astma, allergie, dyslectie, moeite met concentreren of anderzins problemen met zijn of haar ontwikkeling. Op zulke momenten kan kunstzinnige therapie een steuntje in de rug zijn. Die is namelijk bedoeld om genezings- of veranderingsprocessen in gang te zetten of te ondersteunen, zodat u weer grip krijgt op uw leven. Iemand die stevig in zijn schoenen staat, kan meer incasseren. Hij of zij functioneert beter en kan werken aan zijn/ haar eigen herstel.

Hoe werkt Kunstzinnige therapie?

Tijdens het kunstzinnig werken met kleur, vorm en beweging spreken we onze scheppende vermogens aan. Deze scheppende vermogens heeft iedereen. Tijdens de therapie start u een zoektocht. In de zoektocht komt u de eigen belevingen beter op het spoor, of leert u anders waar te nemen.

Levensvragen, innerlijke processen, mogelijke problemen: ze worden in het kunstzinnige proces zichtbaar. U zoekt dan samen met de therapeut actief de weg naar versterking, naar genezing, naar balans.
Specialismen: kinderen met dyslectie,
psychische problematiek
Gemiddeld uurtarief: €   50,00

Wie is J.A. Stevens-Kannekens

Geslacht: vrouw
Over mij:
Referenties:
VAR verklaring: Nee

Contact

Email