ZZPer: Keuzecoach Heleen Barkema

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Keuzecoach Heleen Barkema
Adresgegevens: Huzarenlaan 5
9471MR
Zuidlaren
Website: http://www.keuzecoach.nu
Telefoonnummer: 06 5398 1424
Categorie: Coaching en persoonlijke effectiviteit
Omschrijving diensten: Uitgebreide coaching bij het het maken van een goed onderbouwde, zelfstandige, studiekeuze.
Specialismen: Individuele coaching en begeleiding bij profielkeuze, (vervolg)studiekeuze en loopbaan.
Trainingen, workshops rondom thema 'studiekeuze'.
Ontwikkelaar en uitgever Keuze-wijzer spel
Mindmappen
Leren leren

Wie is H. Barkema

Geslacht: vrouw
Over mij: Mijn naam is Heleen Barkema. Jarenlang ben ik in het Noordelijke bedrijfsleven werkzaam geweest als projectmanager, (loopbaan)coach, trainer en assessor. Altijd komt weer naar voren hoe belangrijk het is om af en toe stil te staan en goed na te denken over de keuzes die je maakt ten aanzien van je opleiding en toekomstige loopbaan.

Meer dan 3 jaar geleden heb ik de bewuste keuze gemaakt om mijn ervaring, kennis en netwerk in te zetten en me te specialiseren in het coachen van jong volwassenen, scholieren & studenten en afgestudeerden als Keuzecoach. De keuze voor een vervolgstudie, overstap naar een andere studie of eerste baan is tenslotte één van de eerste belangrijke bewuste beslissingen.

Het aanbod waaruit je kunt kiezen is echter enorm. Om goed te kunnen kiezen is het belangrijk om goed in je vel te zitten zodat je kunt onderzoeken wie je bent, wat je kunt en wat bij je interesses past. De keuze voor een studie volgt dan vaak vanzelf. Accepteer dat je nu nog niet precies kunt weten wat je later wilt worden maar dat je ten aanzien van je studie wel een beslissing kan maken.

Ik wil graag helpen om dat alles te ontdekken. Mijn rol als coach is niet meteen te adviseren of het geven van antwoorden, maar het begeleiden bij de zoektocht naar antwoorden die er voor jou op dat moment toe doen. Kiezen is namelijk zowel een emotioneel als een rationeel proces.

Wat ik bij het coachen belangrijk vind:
Begeleiding moet persoonlijk zijn, waarbij jij centraal staat
Begeleiden van proces van leren kiezen
Praktisch bezig zijn; steun, sturing en inspiratie
Professionaliteit in combinatie met humor
Coaching met respect en op vertrouwelijke basis
Referenties: "Door de keuzecoach ben ik er eindelijk achter gekomen wat ik leuk vind, maar meer nog wat ik echt kan! De keuzecoach was dus dátgene dat ik even nodig had!" (leerling)
VAR verklaring: Nee

Contact

Email