ZZPer: Inspireer counseling

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Inspireer counseling
Adresgegevens: Hoge Wal 95
5053AP
Goirle (Tilburg)
Website: http://www.inspireer.nl
Telefoonnummer: 013-5367276
Categorie: Coaching en persoonlijke effectiviteit
Omschrijving diensten: Jij staat centraal!

wat raakt en beweegt jou?

ik
loop een stuk met je mee, verstevig en versnel je pas
daag je uit en inspireer je tot resultaten
laat je jezelf ontdekken, ontwikkelen, groeien

mijn passie is jou inspireren, lichter en vrijer te maken.

ontspanning . bewustwording . persoonlijke ontwikkleing . loopbaanimpuls

Specialismen: NLP . Kernkwadrant . gezond verstand . 6 jaar ervaring . energeiwerk . cranio-sacraal therapie
Gemiddeld uurtarief: €   60,00

Wie is M.T. Vermolen

Geslacht: vrouw
Over mij: “ik ga voor krachtig en liefdevol leven, mijn kwaliteiten optimaal inzetten en anderen inspireren ook een krachtig, vrij maar betrokken mens te zijn. en zo een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.”

“mijn passie is jou te inspireren, lichter en vrijer te leven. ik wil je jezelf laten ontdekken en je laten ontwikkelen, groeien.”

ik ben een inspirerend en inventief counselor, daag je uit en inspireer je tot verbetering. ik ben geïnteresseerd in en gericht op groei en ontwikkeling, wil weten wat mensen, wat jou beweegt. ik creëer ruimte voor verandering.

als begeleider en adviseur heb ik veel ervaring opgedaan in het onderwijs en het bedrijfsleven.
Referenties: Bernadette, accountmanager, 34 jaar

Tijdens de intake werd me al duidelijk dat Margo verheldering kon geven in de manier waarop ik mezelf in de wereld zag. Hoewel mijn hulpvragen in die tijd ook duidelijk waren zag ik deze veranderen naarmate ik vaker bij haar geweest was.

Margo stelde mij in staat om mijn zelfvertrouwen opnieuw te doen toenemen. De handvaten die zij aanreikte pasten ook altijd bij mij. Hoewel oefeningen soms "spannend" of confronterend waren, wist Margo altijd een dusdanige ontspanning of humorvolle twist te geven dat dergelijke oefeningen sterk effect hadden.

Er wordt uitgegaan van eigen wensen, maar zo nodig wordt hieraan wel sturing gegeven. Door haar manier van werken met verschillende praktische oefeningen en ontspanningstechnieken houdt een "consult" niet op als je bij haar weggaat.

Mijn zelfbeeld en kijk op de toekomst zijn door de coaching sterk verbeterd. Ik durf weer uit te gaan van mijn eigen mogelijkheden en met respect te kijken naar mezelf. Met name de ontspanningsoefeningen hebben me hierbij geholpen.

Nog dagelijks heb ik baat bij de oefeningen en gesprekken die we gevoerd hebben.
Joep, eventmanager, 56 jaar

Margo werkt zeer professioneel en heeft veel aandacht voor de ‘human factor’. Zij weet te bewerkstelligen dat je meer uit jezelf haalt, beter existeert. Efficiënte en effectieve aanpak.

Je persoonlijke groei staat altijd centraal. Altijd constructief, creatief meedenken. Het sterkste punt van het programma is dat het werkelijk ‘tailor- made’ is. Juist evenwicht tussen ratio, gevoel / spiritualiteit.

Zeer professioneel. Integer, creatief, empathisch, resultaat gericht. En ‘last but not least’: gewoon een heel fijn persoon. Inspireer inspireert echt!

VAR verklaring: Nee

Contact

Linkedin accountEmail