ZZPer: Fonkel therapie en training

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Fonkel therapie en training
Adresgegevens: Capucijnenstraat 34
5074PH
Biezenmortel
Website: http://www.fonkel.nu
Telefoonnummer: 013-5333937
Categorie: Therapeuten
Omschrijving diensten: Integratieve psychotherapie
Counseling
Coaching
Wandelcoaching
Psycho-oncologische hulp
Specialismen: Begeleiding van mensen die met kanker te makien hebben
Gemiddeld uurtarief: €   70,00

Wie is N. van Gulik

Geslacht: vrouw
Over mij: Ik ben Noor van Gulik en werk met veel passie en betrokkenheid in mijn praktijk: Fonkel therapie en training.
In 2006 werd bij mij borstkanker geconstateerd en na 1,5 jaar behandelen en ontzettend ziek zijn en de dood in ogen zien, nam ik de beslissing om te gaan werken vanuit mijn hart en te gaan doen wat ik echt van binnen wil.
Een Post-HBO opleiding (Integratieve Psychotherapie) was nodig om mijn nieuwe richting professioneel vorm te geven (terwijl ik nog behandeld werd). En ben daarna gestart met mijn eigen bedrijf. Mijn droom kwam uit!

Ik bied psychosociale begeleiding in mijn frisse, prettige praktijk in het rustige Biezenmortel (dat ligt in Brabant, tussen Tilburg en Den Bosch).
Voor mensen met allerlei soorten problemen zoals relatieproblemen, verliesverwerking, levensthema’s, (dreigend) burn-out, angsten, psychosomatische klachten, problemen op het werk en noem maar op.

Mijn specialiteiten zijn het begeleiden van mensen die met kanker te maken hebben omdat ik een combinatie kan maken van mijn eigen ervaring met borstkanker, samen met het professioneel begeleiden. En dit alles vanuit een grote betrokkenheid bij ieders unieke levensverhaal. Verliesverwerking, rouwbegeleiding en het zoeken naar je eigen (hernieuwde) kracht horen daar ook bij.
Naast gesprek werk ik veel met het gevoel en het lijf.
Ik nodig je graag uit een kijkje te nemen op http://www.fonkel.nu.

Mocht je mensen aan mij door willen verwijzen dan kun je ze een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Voor mijn begeleiding wordt door de meeste ziektekostenverzekeraars een (gedeeltelijke) vergoeding gegeven vanuit de aanvullende verzekering.
Referenties: Zie http://fonkel.nu/volgens-anderen.html
VAR verklaring: Ja

Contact

Linkedin accountEmail