ZZPer: Egorint, praktijk voor persoonlijke groei

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Egorint, praktijk voor persoonlijke groei
Adresgegevens: akelei 13
3621RA
Breukelen (U)
Website: http://www.egorint.nl
Telefoonnummer: 0649958556
Categorie: Alternatieve- en Natuurgeneeskunde
Omschrijving diensten: Omdat iedereen wel eens iets extra's nodig heeft om (weer) de balans in zijn leven terug te vinden.

Wil jij meer balans in je leven? Wil jij in verbinding staan met jezelf? Heb jij het gevoel dat je niet op de juiste weg zit? Of ben je zoekende naar jouw pad? Wil jij met minder energie meer doen? Of zijn er “teveel” emoties en invloeden van buitenaf door bijvoorbeeld een verlieservaring of fysiek ongemak?

Mijn begeleiding, als energetisch therapeut, richt zich op het hervinden van je innerlijke kracht en balans, door je in contact te brengen met de wijsheid van jouw lijf. Hierdoor ben jij in staat om zelf tot antwoorden of inzichten te komen waardoor je vanuit een ander perspectief keuzes kunt maken die bij jou passen.
Ik ben geraakt door de eenvoud waarmee persoonlijke groei in gang gezet kan worden. Soms zijn we intens op zoek naar antwoorden, maar juist door die zoektocht zijn we tegelijkertijd blind voor wat er al is. De antwoorden liggen vaak binnen handbereik in jezelf verscholen. Ik ben dankbaar dat ik steeds weer getuige mag zijn van persoonlijke groei. Vol bewondering kijk ik uit naar mooie ontmoetingen met mensen zoals jij, die naar zichzelf willen en durven te kijken.

Wil je meer weten? www.egorint.nl
Ik ontmoet je graag!
Specialismen: Reconnective Healing, The Reconnection, Sensitherapie

Wie is S. Biesterbos

Geslacht: vrouw
Over mij: In de loop der jaren ben ik gefascineerd geraakt door wat mensen in beweging zet om naar zichzelf te durven kijken en te leren van het leven van alle dag. Door mijn leven te leven zoals het zich aandient, met ups en downs, met levens- en verlieservaringen, heb ik ontdekt dat het juist mijn kracht is om in stilte te observeren en aan te voelen wat er in beweging mág komen. Door gerichte scholing heb ik tools aangereikt gekregen om, als energetisch therapeut, mijn hoogsensitiviteit in te zetten en om te buigen naar persoonlijke groei.
Referenties: www.egorint.nl
VAR verklaring: Nee

Contact

Linkedin accountEmail