ZZPer: Dreams Matter

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Dreams Matter
Adresgegevens: Jorissenweg 2
9751VT
Haren
Website: http://www.dreamsmatter.nl
Telefoonnummer: 06 - 293 345 63
Categorie: Coaching en persoonlijke effectiviteit
Omschrijving diensten: Denk je ook wel eens "Eigen wil ik ..., maar dat blijft vast een droom?" Dan weet je dat dromen er toe doen. Maar vaak kost je droom realiseren energie. Ik help je een weg te vinden die juist energie oplevert! De Weg van de Minste Weerstand.

Via de Weg van de Minste Weerstand is het nog steeds uitdagend om je droom te realiseren, maar ook een stuk leuker! Precies daaraan herken je de Weg van de Minste Weerstand. Is het niet leuk, kost het je energie? Dan zit je op de verkeerde weg. Pak het dan anders aan, net zo lang tot je merkt dat het wel leuk is en het je dus juist energie oplevert.

Een andere aanpak vinden is vaak niet eenvoudig. Meestal is er veel creativiteit voor nodig. Soms wil je nieuwe inzichten verkrijgen of nieuwe technieken aanleren. Lukt het je niet om zelf de Weg van de Minste Weerstand te vinden? Kijk dan op mijn website en laat mij je ondersteunen.

Mijn creativiteit is bijna onbegrensd. Ik help je graag aan nieuwe inzichten of nieuwe technieken. Zo loods ik je naar de Weg van de Minste Weerstand. Dat doe ik bij voorkeur online. Bv. via e-mail, MSN of de telefoon. Maar face-to-face of in een workshop kan ook. Op mijn website geef ik uitgebreide informatie over de mogelijkheden.
Specialismen: Dromen realiseren, energie krijgen of herkrijgen, netwerken, effectiviteit.

Wie is E.P.W. de Beer

Geslacht: man
Over mij: Erwin de Beer, dat ben ik: ik woon in Haren met mijn vrouw Jacqueline en mijn dochters Evelien en Marjolein. Naast mijn werk voor Dreams Matter werk ik als onderwijskundig adviseur op de Hanzehogeschool Groningen. Daarvoor was ik docent.

In 2008 leerde ik van Martijn Aslander een andere manier van netwerken. Via mijn netwerk leerde ik daarna effectiver te werken, waardoor ik meer tijd kreeg voor mijn loopbaan, netwerk en om na te denken over het effect dat ik wil bereiken met mijn leven. Kortom, ik realiseer mijn droom, via de weg die ik nu de Weg van de Minste Weerstand noem.

Ik kan je ondersteunen om op zo'n zelfde manier via efficiëncy, effectiveit en netwerken ook jouw droom te realiseren.
Referenties:
VAR verklaring: Nee

Contact

Bel mijLinkedin accountEmail