ZZPer: DEDITIO Counselling en Coaching Bureau

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: DEDITIO Counselling en Coaching Bureau
Adresgegevens: Gramsbergerweg 66/12
7772PB
Hardenberg
Website: http://www.deditio.nl
Telefoonnummer: 0523-760082
Categorie: Coaching en persoonlijke effectiviteit
Omschrijving diensten: DEDITIO verhoogt uw levenskwaliteit door het aanleren van praktische handvatten als u vastloopt in uw relationele, persoonlijke of werkgerelateerde problemen zodat u weer gelukkig bent!

U heeft een probleem en u wilt hiervoor zo snel mogelijk een oplossing?

Samen met u werkt DEDITIO vanuit uw huidige situatie naar een effectieve en voor u persoonlijk geschikte oplossing. Tevens leert u op een gezonde en rationele manier uw vraagstukken te benaderen en oplossingen toe te passen die u niet alleen nu, maar ook in de toekomst, helpen problemen te voorkomen.
Specialismen: Het ondersteunen van de Zelfstandige Professional die zijn product, bedrijf in de markt wil zetten. Oplossen van persoonlijke vraagstukken van de ZP-er, Trainer, Gecertificeerd Vertrouwenspersoon.

Voor particulieren: Persoonlijke Ontwikkeling, omgaan met beperking en ziekte, Nieuw Samengestelde Gezinnen, verzuimbegeleiding. Trainer.
Gemiddeld uurtarief: € 120,00

Wie is H. Kupper

Geslacht: vrouw
Over mij: Haar naam is Henrice Kupper, geboren in 1957. Zij is afgestudeerd als academisch counsellor en coach in de humanistische cliëntgerichte therapie volgens Carl Rogers. Tevens is zij gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie, Rationeel Emotieve Therapie (RET), Mindfulness Based Cognitieve Therapie (MBCT), Mindfulness en ouderbegeleider van Nieuw Samengestelde Gezinnen. Daarnaast is Henrice werkzaam als gecertificeerd externe vertrouwenspersoon, counsellor/coach bij ICAS en auteur van het boek: Ik ben GELUKKIG, u ook? ISBN 9789081588515
Referenties: “Het werken met Henrice is als zeer prettig ervaren, het resultaat staat als een huis. Henrice heeft mij op een hele andere manier laten denken en geleerd om situaties steeds vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. De kern van haar aanpak ligt in het zelf doormaken van een proces waarbij je automatisch bij jou doel uitkomt. Daarnaast zijn haar karakteristieke eigenschappen als rustig en vakbekwaam erg prettig, een persoon die weet wat zij wil.” November 2, 2011

Top qualities: Expert, High Integrity, Creative

Grafisch Center BV, Heereveen
VAR verklaring: Ja

Contact

Bel mijLinkedin accountEmail