ZZPer: CoachTo - Personal coach

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: CoachTo - Personal coach
Adresgegevens: Rogier van Otterloolaan 20
3604BH
Maarssen
Website: http://www.coachto.nl
Telefoonnummer: 0631934454
Categorie: Coaching en persoonlijke effectiviteit
Omschrijving diensten: Personal coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit in werk en prive. De coaching is gebaseerd op een positief mensbeeld. We gaan samen op zoek naar kernkwaliteiten, wezensbehoeften en werkbare oplossingen. Dit is de basis voor zelfvertrouwen, om keuzes te maken en om persoonlijke doelen te bereiken
Specialismen: Oplossingsgerichte coaching / Online coaching via email / Transformerend coachen met geweldloze communicatie
Gemiddeld uurtarief: €   50,00

Wie is R.J.P. Vanelderen

Geslacht: vrouw
Over mij: Ik ben Rita Vanelderen, 48 jaar, Belgische, geboren en getogen in Leuven. Op mijn 33e ben ik met mijn gezin naar Nederland verhuisd. Sindsdien woon en werk ik met veel plezier in Nederland. We wonen in Maarssen, nabij Utrecht en Amsterdam, in de mooie Vechtstreek.

Ervaring

Tijdens mijn 21-jarige loopbaan in het bedrijfsleven heb ik een brede werkervaring opgedaan in diverse rollen: management, governance, commercieel, leidinggevend en coachend. In de afgelopen 3 jaren heb ik ervaring opgedaan als zelfstandig coach. Ook heb ik een gezin met drie kinderen en veel ervaring in het combineren van een gezin met een fulltime baan.

Opleiding

Ik volgde mijn studie psychologie aan de Universiteit van Leuven, met afstudeerrichting Arbeids-en Organisatiepsychologie en mijn studie Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Brussel. Op mijn 45ste heb ik mijn kennis en ervaring verrijkt met een tweejarige post HBO opleiding tot Master Coach. Daarnaast volgde ik een verdieping in oplossingsgericht coachen, in e-coaching en in de toepassing van het model van geweldloze communicatie in coaching.
Referenties:
VAR verklaring: Nee

Contact

Linkedin accountEmail