ZZPer: Citrien VeranderAdvies

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Citrien VeranderAdvies
Adresgegevens: Braamweg 77
3768CE
SOEST
Website: http://www.citrienveranderadvies.nl
Telefoonnummer: 0614271997
Categorie: Zakelijke adviseurs
Omschrijving diensten: Citrien VeranderAdvies zorgt voor analyse, beschrijving en verbetering van bedrijfsprocessen. Een bedrijf is levensvatbaar, omdat het proces zorgt dat er een klantgerichte output wordt gemaakt. Met andere woorden, in een proces mag er geen enkel risico gelopen worden.

Een aantal vragen ter overdenking bij deze stelling. Is het bedrijfsproces wel vastgelegd of zit het in de hoofden van een paar belangrijke medewerkers? Zijn de taken en verantwoordelijkheden wel eenduidig en logisch gedefinieerd? Werken de afdelingen goed samen, kent iedereen de wensen van de volgende schakel in het bedrijfsproces? Doen de medewerkers in het bedrijfsproces geen onnodige handelingen? Voegt iedere stap in uw proces wel waarde toe waar de klant om vraagt?

Vanuit een logistiek/bedrijfskundige achtergrond praat ik mee over processen, vanuit een projectmatige achtergrond kan ik projectmatig werken, vanuit een IT achtergrond automatiseer ik processen en vanuit een mensgerichte aanpak ben ik in staat mensen mee te krijgen in een bepaalde verandering.
Specialismen: Bedrijfsanalyse | procesanalyse | procesbeschrijving | procesverbetering | ERP-implementatie
Gemiddeld uurtarief: €   65,00

Wie is R. van der Heide

Geslacht: man
Over mij: Citrien VeranderAdvies heeft ervaring die tot stand is gekomen door te werken in verschillende soorten bedrijven van verschillende grootte in verschillende branches met verschillende nivo’s in de organisatie en heft ervaring als projectleider, maar ook als leider van (een) afdeling(en).
Referenties:
VAR verklaring: Ja

Contact

Bel mijLinkedin accountEmail