ZZPer: Carrieresteps 4 Professionals

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Carrieresteps 4 Professionals
Adresgegevens: Robert Stolzhof 78
1628XA
Hoorn
Website: http://www.carrieresteps.nl
Telefoonnummer: 0229-851571
Categorie: Coaching en persoonlijke effectiviteit
Omschrijving diensten: Het geven van loopbaanadvies en ondernemerscoaching aan ZZP'ers en starters. Dit op het gebied van Personal Branding, Onderscheidend Vermogen binnen je doelgroep, Acquisitie, Internetmarketing, Website en vindbaarheid, webteksten etc.

Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van Personal Branding en Social Media en organiseer 4 keer per jaar een SocialMedia PowerEvent op diverse plaatsen door Nederland.
Specialismen: Personal Branding en het overbrengen van kennis naar ZZP' ers hoe zij zich binnen hun vakgebied kunnen onderscheiden en profileren, waardoor hun naamsbekendheid vergroot wordt en de opdrachten toe gaan nemen.

Daarnaast het inzetten van diverse Social Media tools om juist gezien en gehoord te worden.

Wie is C. Oppeneer

Geslacht: vrouw
Over mij: Ik ben een professional op het gebied van Personal Branding en Social Media en heb van werken mijn hobbie gemaakt. Ik ben best wel een workaholic, maar als je zo gedreven en gepassioneerd bent als ik, dan wil je altijd meer.

Zelfstandig ondernemen is het mooiste wat mij is overkomen en wil dus ook nooit anders meer.
Referenties: Corrie, ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over jouw stijl van werken, de adviezen die je geeft en de oprechte interesse die je toont. Je graaft door tot de kern van de zaak en dat geeft mij weer eyeopeners om beter naar mijzelf te kijken. Ook jouw kennis van personal branding heeft mij erg geholpen, zodat ik mezelf nu beter leer te presenteren."

Bas van Durenkamp

"Corrie heeft de unieke gave haar boodschap duidelijk, enthousiast en inspirerend over te brengen. Corrie is echt en oprecht. Door haar ben ik nog meer gemotiveerd en geïnspireerd om te ontdekken hoe je Social Media en Personal Branding kunt combineren. Ik zeg: ervaar het ook!”

Sandra van den Ent

"Bij de start van mijn eigen bedrijf heb ik zowel de training "Personal Branding & Authenticiteit" gevolgd. Door haar persoonlijke benadering heeft ze mij weten te inspireren mijzelf op een authentieke manier met behulp van Social Media Tools te presenteren als Zelfstandig Professional.

Ida van Praag
VAR verklaring: Ja

Contact

Linkedin accountEmail