ZZPer: BIZZcounter

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: BIZZcounter
Adresgegevens: Italiaanse Zeedijk 122 C
1621AK
Hoorn
Website: http://www.bizzcounter.nl
Telefoonnummer: 06 15 86 47 13
Categorie: pc, software & internetexperts
Omschrijving diensten: BIZZcounter is een online oplossing voor alle MKB'ers en ZZP'ers als het gaat om offreren, factureren, projectadministratie, planning, urenregistratie, boekhouding, BTW, bankzaken en nog veel meer!

De software in gebouwd voor, door en samen met ondernemers uit verschillende branches. Tevens is de software uitgebreid getest door vele gebruikers en boekhouders- accountantskantoren. Alles is zoveel mogelijk geautomatiseerd om de ondernemer zoveel mogelijk te ontlasten en de kwaliteit van de input te waarborgen.

Doel is het aanbieden van een complete, eenvoudige, laagdrempelige en goedkope oplossing (EUR 10 per maand) voor ondernemend Nederland. Wij willen laten zien dat de administratieve werkzaamheden geen last hoeven te zijn maar een juist een factor waarmee een ondernemer zich kan onderscheiden. Tevens is er sprake van een grote kostenbesparing omdat alle processen gekoppeld en zoveel mogelijk geautomatiseerd zijn. Hierdoor verbeterd de kwaliteit van de interne organisatie en boekhoudkundige inrichting aanzienlijk.
Specialismen:
Gemiddeld uurtarief: €   10,00

Wie is B. van Doesburg

Geslacht: man
Over mij:
Referenties: http://bizzcounter.nl/
VAR verklaring: Nee

Contact

Bel mijLinkedin accountEmail