Informatie voor ZZPers

Samen sta je sterker!

Twee ZZPers, meer dan één.

Als ZZPer kun je, helemaal als je veel werk achter je computer kan regelen, soms het gevoel krijgen dat je er maar alleen voor staat. Sociale media helpen dit gevoel te minderen maar eigenlijk speelt dit ook maar op de computer.

Er zijn door het hele land meer initiatieven zoals netwerkborrels, open coffee en andere linkedin activiteiten opgezet. Hiervan kan je als ZZPer gebruik maken. Mijn advies is om dit zeker eenmaal te doen.

Nog steeds dit is maar maandelijks, misschien werkt het beter als je iemand hebt waarmee je wekelijks of om de dag mee kan overleggen.

Sparren met collega's.

Samen sta je sterk geldt zeker voor ZZPers, je kan gewoon veel meer bereiken met meer. Daarom is het slim om in je netwerk een aantal ZZPers op te nemen met wie je dagelijks gewoon overlegt, praat of de dag doorneemt. Een andere visie geeft je meer realiteitszin wat soms nodig is bij sommige projecten. Neem deze mensen op in je hechtere netwerkgroep en je merkt al snel de voordelen.

Een ander voordeel van deze zakenpartner is dat je je netwerk effectief uitbreidt met zijn netwerk. Mocht hij/zij een geschikte klant voor jouw branche hebben, dan wordt deze altijd naar jou doorgespeeld. Zolang je elkaar aan beide kanten kan vertrouwen, profiteer je er alletwee van.

 


terug naar het nieuws